Over IFTS Logistics

IFTS Logistics BV is een internationaal en nationaal opererende transport-onderneming. IFTS staat voor International Freight & Transport Services en is actief sinds 1997 in de Benelux, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk en Italië.

IFTS Logistics (voorheen IFT Holland) is van oorsprong een familiebedrijf, opgericht uit passie voor transport en logistiek. Eén aanspreekpersoon, vakkennis en een netwerk van gerenommeerde partners maakt het mogelijk u optimaal van dienst te zijn.IFTS onderscheidt zich door haar unieke vrachtwagencombinaties welke uit zeer lichte materialen zijn opgebouwd en waarbij optimaal gebruik is gemaakt van de wettelijk vastgestelde maximale breedtes en hoogtes. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de wens van veel klanten, namelijk zoveel mogelijk meenemen voor een acceptabele prijs.

Het vervoer vindt plaats in zowel tautliner trailers als ook tautliner combi’s. Daarnaast zijn alle vrachtwagens voorzien van een navigatiesysteem en kunt u op ieder moment van de dag informatie opvragen en ontvangen over uw goederen welke op weg zijn naar uw klant.

            


IFTS streeft er naar een excellente onderneming te zijn, in alle geledingen van de organisatie.

    • Vermogen en bereidheid tot situatie- en oplossingsgericht (mee)denken
    • Flexibele en klantgerichte instelling
    • Betrouwbaar, AFSPRAAK = AKTIE filosofie
    • Representatief door persoonlijk contact, korte communicatielijnen, keurig onderhouden materiaal en gemotiveerd personeel.

Alle transporten vinden plaats conform de Algemene Vervoerscondities AVC / CMR