IFTS uw Zwitserland partner!

Mei 2009
IFTS Logistics verzorgd wekelijks transporten van en naar Zwitserland. Haar specialisatie op Zwitserland onderscheid zich door de licht gebouwde, ruim opgezette vrachtwagens / combinaties.

Door de strenge gewichts beperkingen aan de Zwitserse grens, kunt u met IFTS als partner toch net dat beetje extra materiaal laten vervoeren! Wij zijn dan ook van mening dat wij ons met recht de Zwitserland Specialist mogen noemen.

Vraag nu geheel vrijblijvend meer informatie aan en laat u overtuigen.

Info@ifts.nl

   
 

 

IFTS investeert in schone vrachtwagens

Mei 2007
Op 1 mei zal IFTS haar eerste EURO-5 volumecombi inzetten, welke minder roet en NOx uitstoot veroorzaakt. IFTS draagt zo haar steentje bij aan de reductie van de uitstoot van de zgn. broeikasgassen, hetgeen in belang is van een betere luchtwkaliteit en dus een beter leefmilieu voor nu en de toekomst.

Ook deze volumecombinatie is een lichtgewicht in zijn soort en gebouwd conform de maximaal toegestane hoogtes en lengtes, waardoor een maximale laadcapaciteit gerealiseerd wordt. Hiermee komt IFTS niet alleen u als klant tegemoet maar investeren wij ook in onze omgeving en onze toekomst!


 

Wagenpark nu 24-uur per dag on-line

Oktober 2006
IFTS heeft haar gehele wagenpark voorzien van een zgn. routevolgsysteem gekoppeld aan een navigatiesysteem. Hiermee kunnen wij uw zending 24 uur per dag volgen en u op ieder gewenst moment van de dag informeren over de status van uw zending. Wijzigingen in uw opdracht kunnen real-time via e-mail worden gecommuniceerd mbv een GPRS-verbinding aan de chauffeur.

Tevens biedt dit systeem een extra beveiliging tegen diefstal van uw kostbare goederen en ons wagenpark, wel zo prettig!


 

IFT Holland wordt IFTS Logistics BV

Juni 2005
De eenmanszaak IFT Holland is omgezet naar een Besloten Vennootschap. Tevens is de bedrijfsnaam aangepast waarmee de nadruk nog meer op SERVICES gelegd wordt, hetgeen wij garant voor staan!

 
Wagenpark uitgebreid

Maart 2005
IFTS heeft haar wagenpark uitgebreid met nog 1 volumecombinatie welke voldoet aan de maximaal toegestane hoogte en dus de maximale insteekhoogte (2.90 cm) heeft. Tevens is de bouw uitgevoerd met lichte materialen om zo een maximaal laadvermogen te realiseren, zijnde 25.000 kg. Het maximaal aantal te laden paletten zijn 38 europaletten (1.20x0.80) of 30 blokpaletten (1.20x1.00). Tevens zijn de combinaties voorzien van het Duitse TÜV-keurmerk m.b.t. de ladingszekering.


 
Wagenpark uitgebreid
December 2004
IFTS heeft haar wagenpark uitgebreid met 1 volumecombinatie welke voldoet aan de maximaal toegestane hoogte en dus de maximale insteekhoogte (2.90 cm) heeft. Tevens is de bouw uitgevoerd met lichte materialen om zo een maximaal laadvermogen te realiseren, zijnde 25.000 kg. Het maximaal aantal te laden paletten zijn 38 europaletten (1.20x0.80) of 30 blokpaletten (1.20x1.00). Tevens zijn de combinaties voorzien van het Duitse TÜV-keurmerk m.b.t. de ladingszekering.

Interesse? Neem dan nu contact met ons op;
0543-478759 of Freddie@ifts.nl